Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2017 21:08
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

13. květen, Jägermeister a ta nejlepší funková, rapová a soulová hudba. Přijď se pobavit na We All mejdan na Dlouhé

REFRESHER
Uložit Uložené

Mejdan We All rozproudí Klubovnu 2. Patro už potřinácté.

Už druhou květnovou sobotu ožije Klubovna 2. Patro další klubovou nocí s názvem We All. Večírek se jako vždy ponese na vlnách dobré nálady, vkusné hudby a těch nejlepších drinků. Tato kombinace zaručuje, že až do časných ranních hodin nepřestane lovit ty nejlepší party zážitky.

Za gramofony se tradičně postaví neúnavní matadoři české DJ scény – DJs Akvamen a Robot. Ti si pro třinácté vydání We All mejdanu jako hosta pozvali nadějného DJ Buldoga. Společně tak budou po celý večer servírovat menu složené z nejchutnější funk, rap a soul music.

13. květen, Jägermeister a ta nejlepší funková, rapová a soulová hudba. Přijď se pobavit na We All mejdan na Dlouhé

Jako na každém mejdanu We All nebude chybět ani smršť ledově namražených drinků Jägermeister, které budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit na welcome drinky zdarma. Ty bude u vchodu rozdávat tým krásných Jäger hostesek.

Dorazte v sobotu 13. května do Klubovny 2. Patro na třinácté pokračování legendární party We All a vychutnejte si na vlastní kůži atmosférický večer plný skvělých drinků a parádní hudby. Nepřestávejte lovit nové zážitky!

Domů
Sdílet
Diskuse