Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2017 2:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na Facebooku nyní lidé mohou reagovat duhovou vlajkou! Sociální síť v červnu oslavuje měsíc na podporu LGBTQ komunity

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud chceš na sociální síti šířit lásku, máš jedinečnou příležitost.

Sociální síť Facebook v červnu slaví Pride Month, čili měsíc na podporu LGBTQ komunity a v rámci následujících týdnů proto mezi tradiční reakce přibude i reakce s názvem Pride. V praxi to znamená, že na příspěvky budeš mít možnost zareagovat duhovou vlajkou vyjadřující tvé pochopení, souhlas či podporu, jenže reakce se na Facebooku neaktivuje a neobjeví jen tak automaticky. Pokud člověk chce, aby mohl na příspěvky reagovat duhovou vlajkou, pak si musí lajknout stránku s názvem LGBTQ@Facebook a po několika minutách už budeš mít duhu k dispozici.

I čeští uživatelé mají reakci dostupnou po lajknutí. Pride Month přitom pochází ze Spojených států amerických a s Českem nemá prakticky nic společného, ale je skvělé, že Facebook reakci zpřístupnil prakticky po celém světě. Pokud rozumíš anglicky, pak si o celém oslavném měsíci a jeho historii můžeš přečíst něco více na stránce Library of Congress.

Na Facebooku nyní lidé mohou reagovat duhovou vlajkou! Sociální síť v červnu oslavuje měsíc na podporu LGBTQ komunity
Zdroj: androidcentral
Domů
Sdílet
Diskuse