Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2017 23:49
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Druhá série oblíbeného 13 Reasons Why se oficiálně začala natáčet!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Těšíte se na pokračování příběhu plného emocí a zničených snů, nebo jste spokojeni a druhou sérii už nechcete?

Netflixové 13 Reasons Why se stalo obrovským hitem a bylo více než jasné, že se brzy dočkáme série s pořadovým číslem dva, která však již nebude moci navázat na knižní předlohu. O málokterém seriálu se v poslední době mluvilo tak živě jako o tomto a my jsme vám už jeho pokračování nastínili v článku zde. V příběhu se posuneme o něco dál, podíváme se na příběh Hannah z perspektivy ostatních postav a jednotlivé epizody budou opět skákat mezi přítomností a minulostí. Právní konflikt mezi rodiči teenagerky, školou a Brycem se bude prohlubovat a zodpovíme si otázky, které poslední část ponechala nezodpovězené – ať už ty týkající se života Alexe Standalla, ozbrojujícího se Tylera nebo oblíbence Claye.

Druhá série oblíbeného 13 Reasons Why se oficiálně začala natáčet!
Zdroj: Netflix

Christian Navarro hrající Tonyho jen nedávno přidal tweet, kterým prozradil, že se druhá série oficiálně začala natáčet. Celý proces natáčení potrvá kolem šesti až osmi měsíců, takže bychom se mohli dočkat nových epizod někdy v období roku po premiéře první třináctky. A přestože si mnozí kladete otázky, zda je vůbec třeba pokračovat dál, rozhodnutí už necháme na vás jako jednotlivcích.

Domů
Sdílet
Diskuse