Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2017 12:54
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Pizza Hut znovu v Praze! Po třinácti letech se do Česka vrátí oblíbená síť pizzerií

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Polský provozovatel AmRest přináší skvělou zprávu pro všechny milovníky pizzy.

Je tomu skutečně tak, americká fastfoodová síť Pizza Hut se vrátí do Česka. Oznámil to franšízový provozovatel AmRest, který má v České republice na starost i značky jako KFC, Burger King nebo Starbucks. Pizza Hut svou pobočku otevře během příštího půlroku v pražském obchodním centru Palladium na náměstí Republiky, kde vystřídá restauraci Express Sandwich.

Pizza Hut znovu v Praze! Po třinácti letech se do Česka vrátí oblíbená síť pizzerií
Zdroj: Wikimedia Commons

Fastfoodový řetězec z českého trhu odešel v roce 2004. Tehdy uzavřel svoje pobočky na Florenci a v Celetné ulici, fungující od 90. let. Provozovatel chce nyní pozměnit koncept restaurace. Jak přesně, zatím neuvedl. Kromě obchodních center chce figurovat i v ulicích, je tedy možné, že již příští rok se můžeme těšit na další rozšiřování sítě. 

AmRest mimo jiné plánuje Pizza Hut rozšířit do dalších zemí. Dočkat by se tak kromě České republiky měly i země jako je Slovensko, Polsko, Maďarsko, Bulharsko, Slovinsko nebo Chorvatsko. Provozovatel slibuje v této oblasti během pěti let otevřít na 300 poboček. Těšíš se?

Domů
Sdílet
Diskuse