Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2017 20:52
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Miminko přišlo na svět přímo v letadle. Od společnosti dostalo na celý život letenky zdarma

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S cenami letenek si rozhodně nebude muset dělat starosti.

Dostat lety zdarma v aerolince, kterou často využíváme, by jistě potěšilo každého z nás. Jednou se z toho bude radovat i ještě nejmenované novorozeně. To nyní pravděpodobně ještě o ničem netuší, ale přesně takový dárek dostalo k narození. Chlapeček totiž přišel na svět přímo na palubě letadla cestujícího ze Saúdské Arábie do indického města Koči. Když však matka upozornila, že se blíží porod, letadlo okamžitě zamířilo na nejbližší možné letiště. Do Bombaje však před porodem Boeing 737 přiletět nestihl a nový člověk byl na světě ještě před přistáním.

Miminko přišlo na svět přímo v letadle. Od společnosti dostalo na celý život letenky zdarma
Zdroj: Uday Bararia | wikimedia

Na palubě známé společnosti Jet Airlines se dítě narodilo vůbec poprvé. To se rozhodli patřičně oslavit a malému chlapci rovnou darovali možnost cestovat jejich linkami kdykoli se mu zachce, a to zcela zdarma. Porody na palubách letadel se dějí několikrát za rok, ale letecké společnosti z toho povětšinou žádné haló nedělají.

Domů
Sdílet
Diskuse