Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 12:31
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Bikepark v Jablonci nad Nisou ovládnou ti nejlepší světoví bikeři. Finále se koná už zítra

REFRESHER
Uložit Uložené

Letošní ročník bude výjimečný především tím, že půjde o finálový závod celé série 4 X Pro Tour, kde se rozhodne o tom, kdo se stane celkovým šampiónem světové tour.

Bikepark v Jablonci nad Nisou již tento týden ovládnou ti nejlepší světoví bikeři. V termínu 13.–15. 7. se zde totiž odehraje jubilejní 5. ročník JBC 4x Revelations. Letošní ročník bude výjimečný především tím, že půjde o finálový závod celé série 4 X Pro Tour, kde se rozhodne o tom, kdo se stane celkovým šampiónem světové tour. Součástí akce bude tradičně i bohatý doprovodný program. 

Boje o titul světového šampióna se zúčastní i dvojnásobný mistr světa ve fourcrossu Tomáš Slavík z týmu Budweiser Racing. Nejen skutečnost, že je Tomáš aktuálně v sérii závodů světové tour na 2. místě za Felixem Beckemanem, zaručuje napínavý finálový souboj a velkolepou podívanou. Cestu k vítězství se mu totiž budou snažit zkomplikovat i další závodníci, kteří se řadí ke světové downhillové špičce. Na trati se ukáží takové hvězdy jako třeba Brendan Fairclough z Anglie, Adrien Loron z Francie nebo Keegan Wright z Nového Zélandu. Finálová jízda odstartuje v sobotu 15. července v 18:00

Pořadatelé si pro letošní ročník připravili celou řadu novinek. Jednou z nejzásadnějších bude závod dětí Relevations Kids Event, který se pojede ve dvou věkových kategoriích: do 13 let a 13–17 let. Další žhavou novinkou bude Revelations Big Air (freestyle MTB), kde se představí přední čeští i zahraniční riders. Pořádnou porci zábavy slibuje i doprovodný program. Diváci se mohou těšit třeba na leteckou exhibici nebo na netradiční souboj riders s youtubery na kolech a v gamingu. Na akci dorazí i Kazma s jeho crew a nadupaným elektromobilem.

Bikepark v Jablonci nad Nisou ovládnou ti nejlepší světoví bikeři. Finále se koná už zítra

Na své si tradičně přijdou i ti, kteří nepřestávají lovit nové party zážitky. Páteční i sobotní noc se totiž ponese na vlnách pořádného mejdanu. Páteční večer bude patřit Warm Up Party a partičce DJs v čele s oblíbenými Jäger DJs Akvamen a N´zym. V sobotu se v rámci oficiální Jägermeister afterparty již tradičně představí parta Masters of DirtDJ Mosaken, Georg Fechter, ILLSKILLZ a The Fuel Girls.

Další informace naleznete na http://jbc4xrevelations.com.

Domů
Sdílet
Diskuse