Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 0:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jak mě vidíte vy a jak se vidím já sama. Instagramová modelka sdílela fotografii, která se na internetu hned stala virální

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Louise Aubery svým příspěvkem vystihla pocity velkého množství lidí.

Modelka a blogerka Louise Aubery získala v posledních dnech nečekanou popularitu poté, co na svém Instagramu sdílela fotografii sebe sama ze dvou rozdílných úhlů pohledu. Fotografie sympatické modelky byla rozdělena na polovinu a sestávala ze dvou stejných částí, které však z pohledu jí samotné vypadaly úplně jinak. Louise první část pojmenovala „Jak mě vidíte vy“ a druhou zase „Jak se vidím já sama“ a přidala i několik popisů k jednotlivým částem svého těla. Namísto velkého úsměvu si ona všímá svého velkého nosu, namísto dlouhých nohou eviduje tuk na svých zádech a u vlastního zadku si nejdříve všimla náznaků celulitidy. Modelka se vyznává z toho, že i když se jakkoli snaží propagovat lásku ke svému tělu, zejména u fotografií se dostává do největších problémů.
 
Místo toho, aby si všímala svých přednosti, hned zaměří zrak na vlastní nedostatky, čímž chtěla své fanoušky upozornit na to, že nezáleží na kráse či počtu followerů na Instagramu, když se na své tělo člověk neustále dívá s negativním filtrem. Louise se zamyslela i nad tím, že při pohledu na fotografie cizích lidí nevyhledává nedostatky a zaměřuje se právě na to, co je dělá krásnými, a tak chce své nastavení postupně úplně změnit, aby se stejně mohla dívat i na sebe. Velké množství lidí přitom zažívá stejné pocity jako Louise a je jen a jen pozitivní, že i instagramové modelky umí být kritické a inspirativní.

⚡ I am guilty. I am here to always be completely honest, because I feel social medias need more of it. | As much as I preach self love and truly made some progress accepting myself, there is something I really struggle with : pictures. . . Whenever I see a picture of me, the first things which catches my eyes are my FLAWS. I always see what is wrong. "Too close". "My nose appears too big." "My legs look too white". "I look terrible" This is usually what follows when someone show me a picture they took of me. . . YET, I really do not look at people's flaws first when I look at a picture of someone else ! On the contrary, I tend to focus on their assets. . . So why not do the same with yourself ? We really need to learn not to be so harsh on ourselves. It is not healthy. I am going to work on it, and I hope you will too. _____________________________________ ⚡ Je plaide coupable. Vous savez que l'honnêteté est une valeur que je chérie; et je trouve que ca manque sur les réseaux sociaux. | Malgré que je prêche l'acceptance et l'amour de soi et que j'ai fait de réels progrès sur le sujet, il y a quelque chose avec lequel j'ai toujours beaucoup de mal : les photos. . . A chaque fois que je vois une photo de moi, tout ce que je vois en premier sont mes défauts. Je vois toujours ce qui ne va PAS. "Trop proche" "Mon nez paraît trop gros" "J'ai l'air trop blanche" "Supprime" : ce sont généralement mes premières réactions après avoir vu une photo de moi. . . Pourtant, ce n'est pas du tout comme ça que je réagis quand je vois une photo de quelqu'un d'autre ! Au contraire, j'ai plutôt tendance à voir leurs atouts . . Alors pourquoi ne l'applique-t-on pas à nous-même ? On doit vraiment apprendre à ne pas être aussi dur envers soi-même. Ce n'est pas sain. Je vais travailler dessus, et j'espère que vous aussi.

Příspěvek sdílený Louise| PARIS |Thinker & Maker (@mybetter_self),


"I wanna be skinnier". How many of us have ever had this thought ? I know I did. So I started eating less. And less. And doing more cardio. And more Picture on the left was taken 2 and a half years ago. I thought I was fat, that I needed to get skinnier, and I thought I was healthy, eating clean 100% of the time and exercising 7 days a week Picture on the right was taken last week. I found the bikini in my old clothes and I was shoooocked by how tiny is was now lol #gainz. And I've never felt so good in my own skin. I eat a lot, healthy most of the time but always delicious foods, I do no cardio and I absolutely love weightlifting. Just do what you love kids. Prioritize your health. Both mental and physical. Your body will thank you ______________________________________ "Je veux être plus mince". Qui n'a jamais eu cette pensée ? Je sais que je l'ai eu. Donc j'ai commencé à moins manger. Beaucoup moins. Et à faire plus de cardio. Beaucoup plus Voilà où ca m'a emmené : à gauche, il y a deux ans et demi, et je me trouvais grosse lol. Je pensais mener un mode de vie sain, mangeant clean 100% du temps, et m'entraînant 7 jours par semaine A droite, photo prise la semaine dernière. J'ai retrouvé ce maillot dans mes affaires et j'étais juste chooooquée d'à quel point il était trop étroit désormais haha #gainz. Et pourtant je ne me suis jamais sentie aussi bien dans ma peau. Je mange beaucoup, sain mais toujours délicieux, je ne fais pas de cardio, et j'adore la musculation. Morale de l'histoire : faites ce que vous aimez. Prioriser votre santé, autant physique que mentale. Votre corps vous remerciera

Příspěvek sdílený Louise| PARIS |Thinker & Maker (@mybetter_self),


Domů
Sdílet
Diskuse