Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2017 14:45
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Zabíjení nácků nebylo nikdy zábavnější. Nový Wolfenstein odehrávající se v USA pod vládou Hitlera to dokazuje v úžasném traileru

TECH
Uložit Uložené

Sex, humor, akce, mechanické zrůdy a nekonečný příval zbraní. Nový Wolfenstein vypadá úžasně.

B. J. Blazkowicz je zpátky! Konec The New Order dokázal přežít a chystá se započít odboj v USA, které nacisté zcela ovládli a prosazují tam svoji kulturu. Nejznámější zabiják nácků nebude mít klid, dokud jejich všechny nezahubí. O to se po novém pokusí v USA, kde je zasazen druhý díl. Na své si tak přijdou i fanoušci seriálu Man in High Castle, no hlavně uvidíme, jak by asi mohly vypadat Spojené státy americké a jejich kultura během 60. let v případě, že by Hitler válku vyhrál. Malá nápověda: Nebylo by to nic příjemného. Níže se můžete podívat na čerstvé gameplay video plné akce, úžasných až mrazivých záběrů, no a zapomenout nemůžeme ani na humor. Wolfenstein: The New Colossus vychází 17. října, tedy ve stejný den jako Assassins Creed Origins, ale všichni dobře víme, že nakopávání nacistických zadků má přednost.

Domů
Sdílet
Diskuse