Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2017 v 18:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Život se svou milovanou nebývá často vůbec jednoduchý. Vtipné komiksy ti vysvětlí, že to není vždy jen o smíchu a radosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společná domácnost či dlouhodobý vztah nejsou tak lehké, jak se na první pohled může zdát.

Pokud máš náhodou polovičku, s níž žiješ již delší dobu, snadno si všimneš, že dlouhodobý vztah vyžaduje více než jen vášeň a touhu. Ústupky, kompromisy, oběti, trpělivost a zaťaté zuby bývají potřeba opravdu často. Pokud se to však děje někomu jinému, pohled je na to často vtipný a právě to se snaží ukázat opravdu talentovaný ilustrátor Yehuda Adi Devir, který aktuálně působí v izraelském Tel Avivu.

Při jeho práci jsou mu inspirací především jeho příhody s krásnou manželkou Mayou. S ní pochopitelně vedou společnou domácnost a nechybí desítky vtipných, zábavných, ale i nepříjemných situací a právě ty se Yehuda snaží překreslit do úžasných komiksů, které na jeho Instagramu sleduje už přes půl milionu uživatelů. A pokud náhodou nebudeš mít jeho originální a úsměvné tvorby dost, více najdeš na tomto odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse