Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2017 12:15
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Netflix vykopl Kevina Spaceyho z House of Cards. Je možné, že bude seriál pokračovat bez něj?

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF CARDS
Uložit Uložené

V Netflixu se očividně svého úspěšného projektu nechtějí vzdát.

Kolem Kevina Spaceyho je opět dusno. Po skandálu ze sexuálního obtěžování a Spaceyho následné reakci, se vyjádřil i Netflix a prohlásil, že seriál House of Cards, kde hraje Spacey hlavní roli, skončí šestou sérií. Navíc ve studiu měli rozpracovaný další film s Kevinem s názvem Gore a momentálně se zdá, že i ten dostal stopku. Nyní však Netflix vydal prohlášení, ze kterého lze vyčíst, že by v House of Cards přece jen rádi pokračovali. Jen bez Kevina Spaceyho, pochopitelně.

Netflix vykopl Kevina Spaceyho z House of Cards. Je možné, že bude seriál pokračovat bez něj?
Zdroj: Netflix

Netflix se nebude účastnit jakékoliv další produkce seriálu House of Cards, pokud bude jeho součástí Kevin Spacey,“ píše se ve stanovisku. „Budeme pokračovat v práci s MRC během této přestávky, abychom vyhodnotili naši budoucí cestu, co se týče tohoto seriálu. Také jsme se rozhodli, že neuskutečníme premiéru filmu Gore, ve kterém Kevin Spacey hraje a zároveň ho i produkuje.

Z vyjádření se zdá, že Netflix nechce hodit celý House of Cards přes palubu. Není se čemu divit. Jde o extrémně úspěšný seriál a vlajkovou loď této společnosti. Podle nových informací se ve studiu pohrávají s myšlenkou, že by postavu Franka Underwood jednoduše zabili, což by byla i nejjednodušší cesta. Ať už to bude jakkoli, je téměř jisté, že Spacey se v chystané šesté sérii neobjeví. Pravdou je, že je v seriálu několik postav, na které tvůrci mohou přesunout svou pozornost a učinit z nich nové tažné koně projektu (sem patří například Claire v podání Robin Wright). Uvidíme, jak z toho streamovací gigant nakonec vybruslí. Co si o celé této aféře myslíte vy? Byl tento krok Netflixu správný?

Netflix vykopl Kevina Spaceyho z House of Cards. Je možné, že bude seriál pokračovat bez něj?
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse