Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2017 18:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Otis sa premáva po obchodnom centre s basketbalkou a tvrdí, že ho súdiš podľa seba. Vychutnaj si prvú ukážku z albumu Špina

HUDBA
Uložit Uložené

Otecko vydáva ďalší sólový album, ktorý pôvodne ani nebol vôbec v pláne.

Otis a Grimaso majú k sebe nielen kamarátsky ale aj hudobne veľmi blízko a tým nemáme na mysli len projekty H16 ako celku. Dohromady im to ladí naozaj vynikajúco a túto skutočnosť sa ešte po lete rozhodli pretaviť do spoločného projektu. Pôvodne bolo v pláne len EP so zopár skladbami, no keďže chémia fungovala dlhodobo, nakoniec sme sa dočkali až jedenástich plnohodnotných skladieb, teda ozajstného albumového počinu. 

Dnes sme sa dočkali zverejnenia všetkých dôležitých informácií k albumu Špina a tiež spustenia predpredaja. Z tracklistu sa dozvedáme, že Otis oslovil najmä mladších kolegov ako Pil C či český Nik Tendo, no tiež nechýba kolega z jednašestky Cigo. Čo sa týka novinky, tá dostáva názov Podľa seba a sprevádza ju aj jednoduchý no efektný reprezent vizuál. Aj v tomto prípade doplnil pochopiteľne produkciu Grimo, no sekundoval mu aj JL beats. 

Domů
Sdílet
Diskuse