Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2017 20:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Barcelona dala očividný gól, který rozhodčí neuznal. Internet se dobře baví i smutní nad tím, že jsou arbitři zřejmě slepí

SPORT
Uložit Uložené

Ve španělské lize se v neděli večer zrodil skandál.

Fanoušci FC Barcelona zažili v neděli večer obrovský šok v momentě, kdy Lionel Messi pohotovou střelou překonal brankáře Valencie, kterému míč vypadl z rukou a dostal se až za brankovou čáru, ale ani hlavní, ani čárový rozhodčí očividně gól neviděli, nebo vidět nechtěli. Obrovská blamáž rozvířila vášně na internetu, kde všichni uznávali, že šlo o jasný gól a Barcelona na celou situaci doplatila, protože následně skórovala Valencia a katalánsky tým po silném prvním poločase a psychologické ráně pod pás ukopal alespoň remízu díky fantastické přihrávce Messiho na nabíhajícího Albu.

I když Barcelona zažila obrovskou nespravedlnost, neexistuje způsob, jak ji odčinit, protože góly se samozřejmě dodatečně připočítávat nemohou, a tak Katalánci zbytečně přišli o dva důležité body, díky čemuž Real Madrid a Valencia snížily jejich náskok. Uživatelé na internetu si nenechali ujít výborný námět na pár vtipů a hromadu fotomontáží, v nichž dominovali nevidomí rozhodčí, ale i radující se Cristiano Ronaldo či prezident Realu Madrid Florentino Perez.

Domů
Sdílet
Diskuse