Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2017 9:31
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Internetová hypnóza slibuje vymazání paměti. Tvrdí, že díky ní zapomeneš na zvraty v oblíbeném seriálu a můžeš ho zhlédnout znovu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zkušený hypnotizér se pokusí vymazat tvé vzpomínky na jakýkoli seriál.

Všichni známe ty momenty, kdy náš oblíbený seriál dospěje ke konci a my si uvědomíme, že to skvělé dobrodružství už je bohužel za námi. Samozřejmě, podruhé ho prožít už nemůžeme, protože si prostě všechny podrobnosti pamatujeme, ale na internetu se objevilo něco, co zmíněné tvrzení popírá. Švédské oddělení Samsungu si pozvalo profesionálního hypnotizéra, který se ohýbání lidské mysli věnuje už dvacet let.

Webová aplikace Unspoil me nabízí příjemnou jízdu dlouhou přibližně dvacet minut, která slibuje promazání tvé televizní paměti a tvrdí, že zapomeneš na děj jakékoli televizní show, přibližně na týden, během kterého máš čas na to, abys všechno opět mohl zhlédnout. Samotný seriál si přitom volíš ty.

Internetová hypnóza slibuje vymazání paměti. Tvrdí, že díky ní zapomeneš na zvraty v oblíbeném seriálu a můžeš ho zhlédnout znovu
Zdroj: Unspoil Me

Celá seance začíná potvrzením tvého zdravého mentálního stavu či plnoletosti a následně se ti začne hypnotizér představovat. Časem však přituhne a hypnotizér tě anglicky zkusí rafinovanou sugescí zlákat do rozespalého stavu, ve kterém přes internet manipuluje tvou pamětí. Pokud tak chceš zapomenout na Game of Thrones, Breaking Bad, Živí mrtví nebo jakýkoli jiný seriál, utíkej na tento odkaz a pak se v komentářích nezapomeň pochlubit, zda trik fungoval nebo si děj stále pamatuješ na sto procent.

Domů
Sdílet
Diskuse