Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2017 19:02
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Poslední party roku v rytmu exkluzivních techno DJs z Německa, Izraele a Česka? To je silvestrovský mejdan Komiks x Tetris

REFRESHER ČESKO
Uložit Uložené

Monoloc, Lt.Dan nebo Lily Haz přijedou konec roku oslavit do Prahy.

Na pár akcí známé pražské taneční značky Komiks jsme už v minulosti zvali, protože jde vždycky o vyvedené eventy se svojí specifickou atmosférou a hlavně mimořádně kvalitní hudební selekcí, kam jsou zváni hosté ze všech možných koutů světa.

Pro svůj poslední letošní počin se spojili s další výraznou warehouse produkcí Tetris a připravili si program, který musí nalákat každého milovníka elektronické hudby. Zapomeň na nudné silvestrovské oslavy, tohle je party, na které se jako headliner představí frankfurtsko-berlínský producent Monoloc ze známého labelu Dystopian.

 

Monoloc začínal ve Frankfurtu ještě jako DJ, později se ale začal věnovat producentskému odvětví a své první EP vydal v roce 2008. Svůj styl si vybudoval na melancholicky laděném, sofistikovaném mixu housu a technaV roce 2014 se přestěhoval do Berlína, kde pak o dva roky později vydal pod Rødhådovým labelem Dystopian své poslední LP The Untold Way.

Lt.Dan pochází z Tel Avivu a je pro změnu spoluzakladatelem prestižních tanečních akcí Donnersducks v Ritter Butzke. Kariéra mu vystartovala právě v jeho rodné zemi, kde připravoval hlavní noční program v prestižním klubu Haoman17. Dnes hraje po celé Evropě, hlavně ale v Německu a také si velmi oblíbil Prahu.

Poslední party roku v rytmu exkluzivních techno DJs z Německa, Izraele a Česka? To je silvestrovský mejdan Komiks x Tetris

Celá akce bude rozdělena na dvě stage. Na první, Komiks stagi, zahraje Monoloc společně s Lt.Danem z Německa a členy tuzemské posádky Komiks, Tetris stage zase představí mladou producentku Lily Haz z Izraele, Olivera Torra nebo DJe Fragile Constructions. Party bude doplňovat výstava mladých umělců, tak jak už je u těchto událostí příjemným zvykem.

Akce se koná 31. prosince 2017 ve 22:00 ve 4. patře budovy Mironet na adrese V Háji 10, Praha-Holešovice.

Facebook událost zde

Lístky nakupuj v předprodeji na GoOut.net za 388 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse