Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2018 0:47
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Hongkongský fotograf provokuje erotickými záběry z francouzských bytů. Geoffroy ví, jak zaujmout

REFRESHER ČÍNA
Uložit Uložené

Dnes žije v Paříži, ale Geoffroy de Boismenu pochází z dalekého východu.

Umění má v dnešních dnech velké množství forem a ať už se vydáš směrem zpěvu, malování nebo třeba fotografie, v každém z nich lze objevit štěstí a především úspěšný život. Právě fotografii zasvětil svůj život i hongkongský umělec Geoffroy de Boismenu aktuálně působící v Paříži. Jeho tvorba se však pořádně liší od všeho, co jsi dosud měl možnost vidět. Geoffroy se specializuje na fotografování lidí, ale na nudné portréty můžeš rovnou zapomenout.

Proslavil se zejména díky přiložené foto sérii nahých žen v typické francouzské domácnosti, ale na kontě má například desítky obálek hudebních alb či filmů, fotil i pro známé magazíny Glamour a Newsweek, značky jako Diesel nebo Rossignol a jeho výstavy jsou více než populární. Na kontě jich má přes deset a žádán je i mimo Francii. Objevit se už stihl i v Hamburku, Lyonu, Liverpoolu či kolumbijském Medellínu.

Domů
Sdílet
Diskuse