Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2018 13:13
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vydělává 28 000 Kč denně, protože vypadá jako Kim Kardashian. Do Londýna se přitom přistěhovala se 100 librami v kapse

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Erin si svoji kariéru vybudovala na napodobování známé tváře.

Naše společnost již řadu let poskytuje možnost vydělávat obrovské peníze i lidem, kteří nemají žádné speciální schopnosti či dovednosti, ale dokáží prodat svou image a značku. Erin Budina je skvělým příkladem toho, jak člověk dokáže vydělávat desetitisíce korun týdně jen za to, že se podobá na známou osobnost.

Erin se před lety přestěhovala do Londýna a chvíli musela přespávat v autě, protože neměla skoro žádné peníze. Se 100 librami v kapse zkoušela mnoho pracovních příležitostí, ale nakonec zakotvila na Instagramu, kde jí dnes u počtu fanoušků svítí číslo převyšující 300 tisíc.

Vděčí za to podobě na Kim Kardashian, a i když velká část společnosti Kim pohrdá a nesnáší ji, stovky milionů lidí v ní vidí svůj idol. Dnes 24letá Erin díky Kim vydělává i 28 000 korun denně v závislosti na tom, jak často přidává příspěvky.

Dokonce si založila i vlastní společnost a vyrábí falešné veganské řasy, které v příštích letech plánuje přeměnit na celosvětové impérium. Jejím cílem je za šest let vlastnit majetek v hodnotě minimálně 10 milionů liber a už za rok plánuje firmám účtovat přes 250 000 Kč za jediný příspěvek na jejím Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse