Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2018 15:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix vybral 10 nejstrašidelnějších a nejnechutnějších filmů, které jeho diváci nedokázali dokoukat do konce

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nacházejí se mezi nimi jak kvalitní, tak i méně dobré horory, které však oplývají morbidními scénami.

Netflix si nechal udělat zajímavý průzkum. Díky němu víme, jaké horory na streamovací síti lidé nejsou schopni dokoukat.

A jak na to přišli? Shromáždili údaje všech diváků, kteří hororové snímky vypnuli, přičemž z nich viděli už 70 %. Viděli tak dvě třetiny filmu, přičemž se nepochybně dočkali i různých hrůzostrašných či nechutných scén, ale závěr už prostě nezvládli.

Samozřejmě, údaje nejsou přesné. Nepochybně se našla řada diváků nucených Netflix vypnout, zapnout sport, protože přišel manžel, respektive jít se věnovat jiným věcem. Některé zdroje však říkají, že se v úvahu braly jen filmy, které si už následně diváci nikdy nezapnuli, a tedy je nedokoukali.

Bez pořadí tu tedy máme 10 hororů na Netflixu a jejich schopnost odpudit či vystrašit diváky natolik, že je nedokáží dokoukat. Které z nich jste viděli? Zdají se vám až tak děsivé nebo nechutné?

Cabin Fever (Cabin Fever, 2016)

Klasika Eliho Rotha dostala remake a zda se podařil více než původní verze je na vás. Nová verze krade pár známých scén, ale přidává i něco navíc.

Co se děje týče, poznáme partu studentů na výletě v opuštěné chatce hluboko v lese. Tam budou mít co dočinění s maso požírající virem.

2. V zajetí démonů (The Conjuring, 2013)

Každý hororový fanoušek zná manžele Warrenovy a také jejich historky, ať už ty vymyšlené nebo ty založené na skutečných událostech.

Právě The Conjuring, jakož i jeho pokračování, vsadili na reálné události. Samozřejmě, pořádně je okořenili, ale to neznamená, že udělali špatně. Oba díly jsou skvělé a pokud máte tento žánr rádi, jednoznačně si je zhlédněte.

Diváci je nedokoukali spíše ze strachu a zděšení než z odporných scén. Až tak děsivé to však rozhodně není.

3. Intimní tajemství (Teeth, 2007)

Noční můra všech mužů a vlastně i žen. Vždyť která z vás by chtěla odhánět chlapy, přičemž je stále panna? Přesně to je příběh středoškolačky, které si před znásilněním vyvinula speciální obranná schopnost.

Ve vagíně jí totiž narostly ostré zuby a vy už velmi dobře víte, co za scény z toho vyplývá. A přitom ani nejde o nějaký festival nevkusu a trapnosti. Film je fajn, akorát příšerně nechutný.

4. Lidská stonožka 2 (The Human Centipede 2, 2011)

Všichni snad znáte příběh o narušeném chirurgovi a jeho snu spojit všechny lidi dohromady. Samozřejmě, ústy a análním otvorem. Lidská stonožka je trilogie a očividně právě druhá část je nejvíce nechutná (nebo jen jednotka a trojka nejsou dostupné na Netflixu).

Vzhledem k ději snímku zcela chápeme, proč jej tolik lidí nedokoukalo.

5. Nicota (The Void, 2016)

Hororové béčko s originálním vizuálem a poutavými trailery vypráví o nočních návštěvnících opuštěné nemocnice v Kanadě. Tam je postihne smrt, strach a nadpřirozené jevy. Nechybí monstra, spousta krve a tekoucího hnisu. Pokud tyto věci máš rád, víš, co si máš dnes večer pustit.

6. México Barbaro (2014)

Jde o 8 povídkových příběhů od 8 režisérů snažících se vnést do nich něco ze své tvorby. Uvidíte trolly, zombíky či démony, ale snímek bůhvíjaké hodnocení nemá. Diváky tedy spíše odradily gore scény. Těch je údajně až příliš mnoho a jsou přehnaně nechutné.

7. Piraňa 3D (Piranha 3-D, 2010)

Ideální krvavá zábava pro všechny. Diváci ji mohli utnout buď kvůli množství krve, místy záchodovému humoru či nahotě. V každém případě, Piraňa své kvality má.

8. Raw (2016)

Justine pochází z vegetariánské rodiny. Na veterinární školu se tedy těší. Nicméně, právě tam se setkává se syrovým masem a zjišťuje, co se v ní nachází. Nejde o nic hezkého, což si uvědomili jak diváci Netflix, tak návštěvníci festivalů.

Právě odtud chodily zprávy o enormně nechutném filmu, který mnozí nedokoukali a předčasně odešli ze sálů, respektive je museli uklidňovat záchranáři. Nakonec se ukázalo, že to bylo velmi přehnané, protože ve skutečnosti Raw až tak nechutný nebyl.

V každém případě jde o kvalitní film. Pokud vám tedy nevadí odporné scény, dejte mu šanci.

9. Jeruzalem (2016)

Přiznám se, osobně jsem ještě o Jeruzalemu neslyšel, ale nevypadá vůbec špatně. Recenze nás od tohoto hororu spíše odrazují, ale vy sami se musíte rozhodnout, zda stojí za váš čas. Děj vypráví o dvou mladých dívkách na dovolené v Jeruzalémě.

Právě tam se však probudí biblická apokalypsa, na ulicích se objeví zombie, démoni a podobně.

10. Carnage Park (2016)

Rotten hlásí případ podprůměrného béčka. Zdá se však, že tvůrci našli způsob jak upoutat, a to hlavně děsivými scénami. Děj vypráví o partičce zločinců.

Přepadení jim nevyjde podle představ a po útěku skončí v Carnage Parku, kde si je podává šílený sniper.

Domů
Sdílet
Diskuse