Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2018 12:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Přijď oslavit jaro do Klubovny 2. patro. Klubová noc We All slibuje ostřílené DJs a rytmus funku, soulu a rapu

REFRESHER
Uložit Uložené

Co lepšího si přát, než přivítat jaro ve společnosti dobré hudby?

Ani jsme se nenadáli a konečně tu máme jaro, byť to teda zatím teplotně moc nevypadá. Pokud ho však chce oslavit v teple příjemného prostředí v centru Prahy na oblíbené party We All, můžeš tak učinit už tento pátek 23. března. V pořadí už 21. pokračování tohoto kultovního mejdanu jako vždy přinese kvalitní hudbu, DJs a atmosféru, na kterou se jen tak nezapomíná.

Akce se bude konat v Klubovně 2. patro a za pultem se tentokrát vystřídají rezidentní DJs Akvamen a Robot, kteří však na to nebudou sami. První letošní jarní We All totiž doplní DJ Evryday, který přinese poctivou porci funku, soulu a rapu. Večírku bude jako vždycky vládnout přátelská atmosféra a dobré drinky. I tentokrát se totiž ponese na vlnách ledově namraženého Jägermeisteru, který bude k mání za speciální ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit i na welcome drink zdarma od krásných Jäger Beets.

Přijď v pátek 23. března, začíná se ve 22:00 na Dlouhé 37, Praha 1.

Přijď oslavit jaro do Klubovny 2. patro. Klubová noc We All slibuje ostřílené DJs a rytmus funku, soulu a rapu
Domů
Sdílet
Diskuse