Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2018 8:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Egypťan zažaloval Sergia Ramose o 1 miliardu dolarů za zranění, které způsobil Salahovi. Právník chce od obránce odškodnění

SPORT EGYPT
Uložit Uložené

Španělský fotbalista zřejmě nečekal, že po finále Ligy mistrů skončí u soudu.

Ani letošní finále Ligy mistrů se neobešlo bez kontroverzních momentů. Salah, jedna z největších hvězd světového fotbalu, odcházel ze hřiště se slzami v očích poté, co nepříjemně dopadl na trávník kvůli souboji s obráncem Sergiem Ramosem.

Španělský matador čelil po zápase mnohým nadávkám a kritice fanoušků za to, že měl Salaha shodit na zem úmyslně a do souboje jít s myšlenkou zranit egyptského hráče, což však pravděpodobně neplánoval. Nezajímalo to jednoho Egypťana, kterého Ramosův zákrok rozhněval natolik, že se rozhodl podniknout právní kroky.

Egypťan zažaloval Sergia Ramose o 1 miliardu dolarů za zranění, které způsobil Salahovi. Právník chce od obránce odškodnění
Zdroj: TASR/AP

Egyptský právník Bassem Wahba vzal spravedlnost do vlastních rukou a v televizi Sada El-Balad celému národu prozradil, že už podal oficiální stížnost přes organizaci FIFA. Ramose obvinil z úmyslného zákroku, kterým způsobil fyzické a psychické zranění nejen samotnému hráči, ale celému Egyptu. Podle právníka by měl být kapitán Realu Madrid za své činy patřičně potrestán, ale to ani zdaleka není vše.

Kromě stížnosti zvládl Wahba Ramose rovnou i zažalovat a bude od fotbalisty žádat finanční odškodnění, které by prý mohlo přesáhnout až 1 miliardu dolarů. Je velmi pravděpodobné, že Egypťan nevysoudí ani korunu, ale krátce před začátkem mistrovství světa si alespoň udělal úsměvné promo.

Domů
Sdílet
Diskuse