Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2018 13:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Soutěžící britské talentové show se skoro utopil na pódiu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Matt Johnson se nebojí kontroverzních vystoupení.

Lidé se v talentových soutěžích snaží porotce zaujmout všemožnými způsoby. Často neváhají ohrozit i svůj vlastní život, aby publikum znejistili, a Matt Johnson je na podobné kousky odborníkem. V britské show Britain's Got Talent se po úvodním castingu představil opět.

Během živého vysílání semifinálového kola však připravil hrozivé chvíle nejen lidem v sále, ale i divákům u televizních obrazovek. Již před začátkem svého vystoupení Matt prohlásil, že půjde o peklo na zemi a že existuje slušná šance, že by mohl zemřít.

Kousek si nenechal rozmluvit, a tak ho pomocníci oblékli do ocelové vesty, kterou pořádně zajistili zámky. Následně mu na hlavu umístili průhlednou nádobu, která byla také uzamčena, a třešničkou na dortu byla voda. Vodou naplnili nádobu umístěnou na Mattově hlavě a cílem soutěžícího mělo být otevření alespoň jednoho zámku, aby se vysvobodil.

Poté, co stopky překročily hranici 1 minuty a 45 sekund, na pódium přiběhli i záchranáři, kterým se situace přestala zamlouvat, a v jednu chvíli to vypadalo, jako kdyby Matt naznačoval, že potřebuje pomoc. Nakonec se však po 2 minutách a 21 sekundách z vodního pekla osvobodil, avšak dech hledal ještě dlouho.

Domů
Sdílet
Diskuse