Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 17:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Domino's opravuje díry na silnicích. Nejvíce prý trpí pizzy, které se po cestě rozhází

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společnost zaujala svou kampaní Paving for Pizza.

I když bys tomu nemusel věřit, rozbité cesty nejsou problémem jen u nás. Po celém světě se řidiči setkávají s dírami, které poškozují auta i psychické zdraví lidí za volantem. Možná tě nikdy nenapadlo, že rozbité cesty způsobují komplikace i doručovatelům pizzy, ale je to tak.

Světoznámá společnost Domino's Pizza proto vzala rekonstrukci cest do vlastních rukou a v rámci kampaně Paving for Pizza pomáhá městům po celých Spojených státech amerických vyplňovat díry a zarovnávat cesty. Do krabic s pizzami nainstalovali kamery a nechali svá auta přejet po dírách, aby všem ukázali, že nejvíce trpí právě čerstvé pečené dobroty.

Namísto bezchybné pizzy pak lidé po otevření krabice nevěří vlastním očím, protože díry na silnici jednotlivé trojúhelníčky rozhází po celém balení. Domino's je na svou novou kampaň právem hrdé, protože opravováním cest nepomáhá pouze milovníkům pizzy, ale i obyčejným lidem, kteří budou z vyhlazených cest profitovat stejně tak.

Domů
Sdílet
Diskuse