Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2018 13:33
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Dior pod vedením Kima Jonese spojuje eleganci a sofistikovanost s humorem. Plyšáci od Kawse jsou výborní

MÓDA
Uložit Uložené

Hlavní město módy nám představilo odpověď na otázku, jak si britský návrhář poradí s přesunem z Louis Vuitton k Dior Homme.

Léto 2018 kalendářně začalo sice teprve před pár dny, ale známí návrháři nám už nyní představují své kolekce určené pro období jaro/léto 2019. Kolotoč týdnů módy opět odstartoval napříč metropolemi jako New York, Londýn, Milán nebo Paříž a přináší kousky, které budou určovat směr odvětví v nejbližších měsících. 

Nejnovější díla postupně představují prakticky všichni od Louis Vuitton s Virgilem Ablohem v hlavní roli přes Undercover až po Dior Homme, kde na židli kreativního ředitele nedávno usedl Kim Jones. Celý módní svět tak soustředil svou pozornost především na premiérové prohlídky dvou jmenovaných designérů.

Zatímco CEO značky Off-White vsadil do značné míry na zakomponování streetwearu do high fashion, kde častokrát využil různé digitální potisky nebo nadrozměrné střihy, britský mág se orientoval na romantiku. Pro nás mimořádně sympatický tah, díky kterému se navíc dočkáváme humorného propojení pouličního umění s prvotřídním krejčovstvím francouzského módního domu.

Součástí velkolepé show byly totiž instalace a plyšové hráčky od Kawse, který udržuje s Kimem dobré přátelské vztahy.

Záběry ze všech přehlídek si můžete prohlédnout tady tu.

Na krásné pařížské přehlídce se objevilo i více známých tváří. Zmíníme třeba A$AP RockyhoNaomi CampbellKate MossSkeptu nebo Roberta Pattinsona

Na závěr přidáváme záběry zmiňovaných plyšáků KAWS BFF, kteří byli součástí celého představení.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kaws,

Domů
Sdílet
Diskuse