Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2018 21:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo nechal spropitné 20 tisíc eur zaměstnancům v řeckém hotelu. Před odjezdem do Itálie nešetřil

SPORT
Uložit Uložené

Portugalec ocenil služby hotelu štědrou částkou.

Cristiano Ronaldo podepsal před více než týdnem lukrativní kontrakt v Juventusu, ale před příchodem do Itálie si s rodinou a kamarády odskočil do Řecka. Zlákal ho luxusní resort Costa Navarino, kde bys našel dva pětihvězdičkové hotely, vlastní lázně, golfová hřiště či 20 nejrůznějších restaurací. Hotel poskytuje služby pro mimořádně bohaté klienty a Cristiano se v něm očividně cítil opravdu výborně.

I na svůj Instagram nedávno přidal fotografii, na níž si užívá chutnou večeři s přítelkyní Georginou Rodriguez, kamarády a rodinnými příslušníky. Do hotelu měl za Ronaldem přiletět i šéf Juventusu Andrea Agnelli, aby před podpisem smlouvy doladili poslední detaily. Po příchodu Ronalda do Itálie se v médiích objevily zprávy o tom, že fotbalista na zaměstnancích nešetřil.

Při odchodu zanechal v resortu spropitné ve výši 20 tisíc eur a managementu vzkázal, aby ho rozdělil mezi všechny pracovníky. Ronaldo si bude moci užívat odpočinek déle než spoluhráči z Juventusu, protože mu bylo uděleno volno navíc po náročném mistrovství světa, a tak ve světě možná ještě zanechá nějaké štědré spropitné.

Domů
Sdílet
Diskuse