Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 10:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nové video zachytilo, co se vlastně událo po vítězství Nurmagomedova nad McGregorem

SPORT
Uložit Uložené

Zápas McGregora a Nurmagomedova skončil násilně.

Pokud jsi sledoval zápas Conora McGregora proti Khabibu Nurmagomedovovi, zřejmě ti neušla žádná novinka o tom, jak se vyvíjela situace po jeho ukončení.

I my jsme ti přinesli několik článků s informacemi o zatčení a napadení, ale na Twitteru se nakonec objevilo video z hlediště, které konečně zachycuje celý průběh konfliktu po ukončení souboje.

Khabib svého soupeře uškrtil, zakřičel na něj něco nesrozumitelného a pak se vydal na druhou stranu oktagonu, kde si vyměňoval ostrá slova s jedním z trenérů kontroverzního Ira.


Jak uvedl později na tiskovce, trenér mu nadával na rodiče a náboženství, a tak jej nenapadlo nic jiného, než přeskočit klec a skočit nohama napřed přímo do publika.


O pár vteřin později se za ním chtěl vydat i Conor, ale Ira se podařilo zadržet v oktagonu. Hned toho využili Khabibovi kamarádi, kteří skočili dovnitř a začali McGregora mlátit, než se do mely nezapojili policisté s ochranka.

Celou situaci o tom, jaké tresty budou za nevhodné chování a potenciálně trestné činy padat, budeme i nadále sledovat. Mezitím se můžete podívat na to, kolik vydělali jednotliví bojovníci na UFC 229.

Domů
Sdílet
Diskuse