Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 13:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Dame mají v klipu staré ženy a drahou jachtu

HUDBA
Uložit Uložené

Kluci opět ukázali, že mají smysl pro humor a namísto mladých krásek si na jachtu zavolali staré ženy.

Závěr aktuálního roku bude patřit dalšímu společnému alba kluků z DMS, o kterém už teď s určitostí můžeme říci, že bude v první řadě velmi svérázné. Humor Separa a Dameho se tak konečně může naplno projevit i v hudbě a fanoušci by neměli očekávat hluboká témata. V konečném důsledku zůstává pravdou, že těch mají oba na kontě už dostatečně mnoho.

Ještě během festivalové sezóny jsme se dočkali první plnohodnotné ukázky s názvem Kardio a podle informací ze sociálních sítí vznikají i další skladby velmi rychle. Dnes jsme se dočkali zveřejnění další, tentokrát s názvem Nemám čas a přibližně stejným reprezent tématem.

Zároveň jsme se dočkali i doprovodného videoklipu, který pobavil hlavně obsazením. Namísto mladých modelek si DMS do klipu zavolali staré odvážné ženy, které si nechávají lít alkohol do úst a plavbu s rapery si očividně velmi užívají. Více už ale v samotném klipu od A-teamu.

 

Domů
Sdílet
Diskuse