Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2018 15:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Addict #15 by NobodyListen přivítá na pražském Výstavišti 3 000 lidí a prestižní evropský lineup

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Addict je pořád jedinou sérií událostí svého druhu a opět posouvá laťku o pár metrů čtverečních do šířky.

Když NobodyListen před rokem oznámil, že se chystá vyprodat sportovní halu s kapacitou pro tři tisíce lidí, mnozí ještě měli důvod pochybovat. Dnes však už víme, že jubilejní desátý Addict dopadl nad očekávání a dvanáct měsíců nato se budeme mít možnost přesvědčit o tom, že to Nobody se svými hosty dokáže opět. A ještě ve větším stylu.
 
Tentokrát se v rámci holešovického Výstaviště v Praze přesouvá do obrovské haly E, opět s kapacitou kolem tří tisíc. Addict #15 nabídne již 7. prosince návštěvníkům ještě větší komfort během celé události a prestižnější lineup, který budou organizátoři odhalovat postupně.
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Addict (@addictrave),

 
Už však víme, že nás přítomností za Slovensko potěší MC Gleb za F*CK THEM a z evropských jmen se můžeš těšit na Flohia a Kelvyna Colta. Oba jsou mladými vycházejícími hvězdami ve svých zemích a důkazem je nominace na titul VEVO Artist 2018.
 
Další jména budou zveřejňována v nejbližších dnech a seznam vystupujících interpretů není ani zdaleka kompletní.
 
Kluci si vždy dávají záležet i na designu pódia a jinak tomu nebude ani v tomto případě. To si na starosti vzal český umělec Michal Škapa aka Tron ve spolupráci s Lunchmeat Studiem, jehož práci se světly máme možnost sledovat na každém Addictu od úplných začátků.
 
Asi už tušíš, že půjde o plnohodnotný hudební indoor festival se vším, co k tomu patří. O zábavu se na šesti barech bude během celého večera starat ledově namražený Jägermeister a své věci si můžeš uložit ve velkokapacitní šatně.
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Addict (@addictrave),

 
V předprodeji jsou aktuálně dostupné VIP lístky za cenu 700 Kč, za které dostaneš možnost využít vlastní vchod, prostor, tribunu a bar. Co se týče klasických vstupů, budou dostupné na vybraných místech jako například The Mag Market na Opletalové 6 (11:00 – 18:00) a samozřejmě také na místě. Všechny důležité informace a aktuality najdeš i na oficiální Facebook události Addictu s pořadovým číslem 15.
 
Prostor haly E, kde se bude konat Addict #15. 
Addict #15 by NobodyListen přivítá na pražském Výstavišti 3 000 lidí a prestižní evropský lineup
Domů
Sdílet
Diskuse