Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 10:15
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Krok za krokem je nezapomenutelnou nostalgií. Těchto 10 vtipných scén ti připomene časy strávené u televize

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Najdou se mezi našimi čtenáři milovníci starého dobrého Krok za krokem?

Češi narození koncem 80. let a počátkem 90. let určitě do dnešního dne nezapomněli na rodinu Lambertových a Fosterových. Ty do jednoho celku spojili manželé Frank (Patrick Duffy) a Carol (Suzanne Somers).

Jejich synové a dcery spolu v mnoha humorných situacích sváděli nepřetržité boje, ale na konci dne se zvládli pokaždé udobřit. Frank své děti vždy vychovával jako chlap, a proto se jeho synové J.T. (Brandon Call), Brendan (Josh Byrne), ale dokonce i dcera Al (Christine Lakin) v mnohém podobali svému otci.

Carol naopak ve svých dětech zanechala kousek svého ženského já. I z toho důvodu působil její syn Mark oproti ostatním mužům v rodině jako „měkkýš“, což ale vynahrazuje vysokým IQ. Kromě něj Carol vychovávala dvě dcery, ráznou Danu (Staci Keanan) a rozmazlenou Karen (Angela Watson), které snad nemohly být odlišnější.

Krok za krokem je nezapomenutelnou nostalgií. Těchto 10 vtipných scén ti připomene časy strávené u televize
Zdroj: Warner Bros. Television Distribution, ABC, CBS

K rodinné sestavě se ale časem přidal všemi diváky milovaný Cody Lambert (Sasha Mitchell), Danin přítel Rich (Jason Marsden), J.T.ho dívka Samantha (Alexandra Adi), malá Lilly Lambertová (Kristina Meyering, Lauren Meyering a Emily Mae Young) a samozřejmě slavný Francouz Jean-Luc Rieupeyroux (Bronson Pinchot).

Krok za krokem české televize vysílají do dnešních dnů, ale největší popularitu si seriál u českého diváka získal zejména začátkem tisíciletí. Nešlo o časy, kdy jsme si pohodlně sedli za počítač a vybírali si z množství nových seriálů od Netflixu.

Prostě jsme po škole shodili tašku na zem a zapnuli televizi, kde už běžel náš oblíbený Krok za krokem. Věříme, že pokud ses v předešlých větách našel, při těchto deseti vybraných scénách si i ty zavzpomínáš na své mládí.

Legendární moment, kdy poznáváme Codyho

Cody se vždy uměl zachovat jako správný chlap

Jeho dobrou povahu občas zneužili i ti nejmenší

Když J.T. poprvé uvidí Samanthu, to zkrátka nemá slov

Setkání s tchánem může být v určitých případech poměrně nepříjemné

Když se práce chytí dva „mistři“, může to dopadnout i takto

Rodinný spor o jídlo

Jean-Luc prodává své zkušenosti se ženami

Se ženami to sice umí, ale řízení auta mu nikdy příliš nešlo

Cody jako režisér?

Kterou z postav jsi měl najradši?

Domů
Sdílet
Diskuse