Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 17:40
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Německem pojede techno vlak. 7hodinová party v 11 vozech bude nezapomenutelná

HUDBA
Uložit Uložené

Live DJs či 11 vozů se postarají, aby návštěvníci německého techno vlaku na tuto událost nikdy nezapomněli.

Německo je jedno z největších impérií elektronické hudby na světě a techno není žádnou výjimkou. Němci však do techna nejenže přilévají novou a živou krev, ale také vymýšlejí nesmírně kreativní místa, kde tuto hudbu pouštět.
 
Nejnovějším výmyslem německé techno subkultury je takzvaný techno vlak, Techno Train Nürnberg, který představuje sedmihodinovou jízdu malebnými kouty Bavorska. Ty si však zřejmě nebudeš moci naplno vychutnat, protože budeš zaneprázdněný extrémním techno ravem v jedoucím vlaku.
 
Jedenáct vozů bude žít techno atmosférou, přičemž budou rozděleny na různé části – party s live DJs, kuřácké, nekuřácké či oddychové, protože přece jen, sedm hodin je opravdu dostatek.
 
Sedmihodinová party začíná během sobotního odpoledne a končí před půlnocí, ale pokud by to někomu nestačilo, připraveny jsou i afterky.

Domů
Sdílet
Diskuse