Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 23:24
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Finsko nabízí 3 dny zdarma v nejšťastnější zemi světa. Slibuje nádhernou přírodu a více radosti v tvém životě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neobvyklý projekt finské vlády je velmi lákavý.

Finsko bylo už druhý rok po sobě označeno za nejšťastnější zemi na světě a zřejmě to nebude náhodou. Mluví se o tom, že Finové jsou velm klidný a optimistický národ, který si dokáže naplno vychutnat radost, která z nemalé části pochází z jejich překrásné přírody.

Finská vláda se jejich titul dvojnásobně nejšťastnější země na světě rozhodla patřičně marketingově využít a chce i ostatním zemím ukázat, jak se mohou mít lépe, pokud budou žít „po finsku”.

A zažít to můžeš i ty, Finové totiž rozjeli projekt startující přes letní prázdniny, díky kterému můžeš strávit tři dovolenkové dny ve Finsku. Všechno ti přitom zaplatí finská vláda a ty se tak můžeš zdarma ubytovat v jedné z nabízených finských domácností – nikoli hotelech, abys objevil pravý finský způsob života.

Finové otevřou své domovy a turistům ukáží, jak se žije v nejšťastnější zemi světa. Ty to můžeš vnímat jako dovolenou plnou poznávání a relaxu v překrásné zemi s neuvěřitelnou panenskou přírodou.

Jediné, co potřebuješ pro šanci takový pobyt získat, je natočit krátké video, kde se popíšeš, vysvětlíš svůj pohled na přírodu a proč chceš objevovat právě Finsko.

Domů
Sdílet
Diskuse