Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 9:37
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Samsung po problémech s displejem odkládá oficiální vydání Galaxy Fold

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Samsung se nakonec rozhodl pro kontrolu všech případů před oficiálním vydáním.

Jihokorejská společnost Samsung minulý týden začala řešit poměrně závažný problém u své nové vlajkové lodi Galaxy Fold.

Tento na první pohled majestátní telefon s ohebným displejem za 51 tisíc korun se totiž začal potýkat s vadami displeje u modelů, které byly poskytnuty novinářům a youtuberům z celého světa.

Nejdříve se společnost k celé situaci vůbec nevyjadřovala, následně přišlo prohlášení, že se jedná pouze o řadu, jenž byla pouze pro novináře. Zprvu Samsung slíbil, že oficiální vydání, které bylo původně stanoveno na tuto středu, dodrží. 

Situace se ale změnila a oficiální vydání se posouvá na neznámo kdy, přesné datum bude známé za několik týdnů. Důvodem odložení je důkladné prošetření všech případů a dost možná i vylepšení některých konstrukčních detailů.

Ze strany společnosti se jedná o krok jistoty, lze si představit, že díky těmto informacím o vadách displeje by se společnost mohla setkat s velkou nepřízní kupujících a ve výsledku by se z revoluční novinky mohlo jednat o slušný propadák.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

Takto má Samsung čas vše důkladně překontrolovat a vydat prohlášení, že se žádná z těchto chyb v budoucnu o nových modelů nebude opakovat a uklidnit tak případné zájemce.

Domů
Sdílet
Diskuse