Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 13:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

„Být influencerkou je dřina, práce nikdy nekončí.“ Australanka obhajuje svou kariéru na Instagramu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cassidy McGill se pustila do kritiků instagramových influencerů.

Žít jako influencer na sociálních sítích není snadná práce, tvrdí Australanka Cassidy McGill ve svých stories na Instagramu. Influencerka získala popularitu zejména díky své účasti v reality show Love Island Australia a dnes se může pochlubit více než 250 tisíci followery na sociální síti, kde se však na adresu známých tváří často sype kritika.

Cassidy proto minulý týden lidem vysvětlovala, že se kolem práce influencera vytvořilo stigma. „Všichni si myslí, že vyděláváme obrovské prachy za to, že děláme úplné ho*vno, a je to jednoduché – není to jednoduché, naše práce nikdy nekončí a je na nás vyvíjen velký tlak,“ řekla v úvodu, informoval The Independent.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený CASSIDY (@cattcity),

Svým fanouškům objasňovala, že v běžné práci máš převážně jednoho šéfa, který pravidelně zhodnotí tvůj pracovní výkon, poskytne ti konstruktivní kritiku a ty pokračuješ dál.

„Já mám prakticky 260 tisíc šéfů, někdy dokonce posouvám vaše štěstí a potřeby před to, co bych ve skutečnosti chtěla přidat já sama, protože vím, co se vám líbí. Je to dřina, nikdy nekončí, ale my ji děláme i tak,“ dodala. Na závěr vysvětlila, že je velmi vděčná za všechny příležitosti, které jí život influencera poskytuje, ale chce, aby lidé chápali, co všechno tato práce vyžaduje.

Domů
Sdílet
Diskuse