Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2019 12:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

50 Cent dlužil Snoop Doggovi peníze, namísto hotovosti požadoval luxusní Lamborghini s Versace designem

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

I tito starší rapeři dokazují, že se stále umí bavit a díky sociálním sítím zaujmout svými vtipy i širokou veřejnost.

50 Cent se v poslední době na svém Instagramu baví tím, že veřejně připomíná méně známým kolegům jejich dluhy. Namísto nové hudby tak aktuálně dělá rozruch jen kontroverzí a postaral se už o hanbu jménům jako Emmett Randall, Young Buck, Rotimi či Tony Yayo. Po dlouhých měsících se však konečně našel někdo, kdo mu dal ochutnat z vlastní medicíny.

Snoop Dogg s 50 Centem vystoupil v rámci koncertu Masters of Ceremony, kde živě hostoval na pódiu během skladby P.I.M.P. Po show si od Fiftyho vyžádal za svou účast peníze, konstatoval však, že mu bude stačit i Lamborghini, kterým se jeho kolega pár dní předtím chlubil na svém profilu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Ve vzácném a na míru upraveném vozidle přijel 50 Cent i do Barclays Center. „Let me drive this pretty muthafucka around New York,“ poprosil poprosil Snoop Dogg a pár hodin nato už odjížděl ze stadionu v luxusním Lamborghini svého kamaráda. Dlouho si ho však neužil, když se vzbudil, prý mu ho někdo stihl sebrat.

Samozřejmě, Snoop Dogg a 50 Cent se mají stále rádi a s radostí si ze sebe navzájem utahují, čímž zároveň baví své obrovské publikum.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

this is when SNOOP realized we got the car back he tight. LOL #lecheminduroi #bransoncognac #bellator #starzplay

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domů
Sdílet
Diskuse