Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2019 20:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nekrofil s fetišem na ženskou obuv vraždil oběti v garáži, zatímco jeho manželka a děti večeřely

Nekrofil s fetišem na ženskou obuv vraždil oběti v garáži, zatímco jeho manželka a děti večeřely
Zdroj: Netflix
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Brudos zabíjel v rychlém sledu, a kdyby ho policie promptně nezatkla, obětí by bylo mnohem víc.

Pracoval jako elektrikář, v domě žil se svou manželkou a dětmi, ale v garáži, do které měly zakázaný přístup, skrýval odřezané části ženských těl. Své oběti jako nekrofil znásilňoval až po smrti, ale ještě předtím některé z nich požádal, aby se svlékly, přičemž je následně fotografoval.

Nahé fotografie si vynutil i od své manželky, od které požadoval, aby po domě chodívala pouze v botách s podpatkem. Jeho ohavnými skutky se tak jako v případě vraha BTK (Bind, Torture, Kill) inspiroval seriál Mindhunter. V něm ho vynikajícím způsobem ztvárnil herec Happy Anderson.

Záběr ze seriálu

Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho žena a deti večerali
Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho žena a deti večerali Zdroj: Netflix

Psychické týrání matkou a fetiš na ženskou obuv

U sériových vrahů není vůbec neobvyklé, když vyrůstají v poměrně chabém rodinném zázemí. Vztah Jerome Brudose a jeho matky byl více než vyhrocený a Brudos se později přiznal k tomu, že ji nenáviděl.

Jeho máma po prvním synovi toužila také po dceři. Když se jí v roce 1939 narodil Jerome, nebyla nadšená a své opovržení mu dávala častokrát najevo. Už v mladém věku se začal projevovat jeho zájem o ženské boty, který se později vyvinul v nezkrotný fetiš.

První dámské boty si domů přinesl jako 5letý, ale jeho matka mu za jeho zvědavost pouze vynadala. To mu ale samozřejmě nezabránilo v tom, aby si později sehnal další. I během časného teenagerského věku však šlo stále o nevinnou úchylku.

Jako 17letý však Jerome neovládl své pudy a s nožem v ruce přinutil stejně starou dívku, aby se svlékla. Napadení Brudosem ale naštěstí přežila a Jeroma chytila policie.

Manželka musela chodit po bytě nahá a měla zakázaný vstup do garáže

Před policisty změkl a přiznal více, než bylo nutné. Například i to, že si plánoval v jím vykopané jámě držet oběť, která by uspokojovala jeho sexuální choutky. Během následujícího devítiměsíčního pobytu na psychiatrii lékaři přišli na to, že jeho potřeba dominance nad ženami vychází z nenávisti vůči matce. V roce 1956 byl nakonec budoucí sériový vrah propuštěn.

Když bylo Brudosovi 22 let, poznal 17leté děvče, které si později vzal za ženu, zplodili spolu dvě děti a přestěhovali do Salemu ve státě Oregon. Své partnerce zakazoval chodit do garáže, kde skrýval své „trofeje“, v podobě spodního prádla a dámských bot. Později k nim ale přibyly i části těl.

Jeho sexuální fantazii se snažil přetavit i do vztahu a manželce přikázal, aby po domě chodila pouze nahá, během čehož ji Brudos fotografoval. V roce 1967 se Jerome vplížil do domu, kde znásilnil ženu, kterou předtím škrtil až do bezvědomí, a v roce 1968 se poprvé dopracoval až k vraždě.

Domů
Sdílet
Diskuse