Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2019 22:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vydává nejosobnější skladbu svého života. Věnoval ji synovi

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu u příležitosti svých jmenin vydává nejosobnější skladbu své kariéry.

Rytmus včera na svých instagramových příbězích prozradil, že nahrál nejsilnější věc svého života. Většina z nás právem předpokládala, že půjde o skladbu na jeden z jeho nadcházejících projektů. Opak je však pravdou a hned dnes u příležitosti svých jmenin dává světu vědět, o čem jeho nejnovější počin vlastně je.

Věnoval ho svému synovi, který se narodí již zanedlouho, a v textu zanechává vzkaz, který bude pro mnohé zárukou husí kůže. Zároveň vyznává lásku své manželce. Také jsme se dočkali i doprovodného vizuálu sestaveného ze záběrů z jeho příběhů na Instagramu. Kromě četných společných chvil vidíme i úplně první video, když ještě skoro nikdo nevěděl, že jde o Jasmínu.

O hudební produkci se v tomto případě postaral Tomi Popovič, se kterým naposledy Rytmus spolupracoval už velmi dávno a více už snad dodávat není nutné. Snad jen to, že se podle všeho dozvídáme i jméno Rytmusova syna, protože skladba nese název Sanel.

Domů
Sdílet
Diskuse