Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2019 15:01
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Pokud nepropustíte ASAP Rockyho, nechám vybuchnout švédské velvyslanectví. Fanynku museli kvůli výhrůžkám zatknout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kromě vyhrůžek provázených nadávkami, také ničila nábytek a obtěžovala skupinu studentů.

Fanoušci amerického rapera ASAP Rockyho se nevzdávají naděje, že by ho švédské úřady mohly propustit. Někteří však už očividně nedokáží déle čekat, podobně jako 26letá Rebecca Kanter, která se rozhodla, že pokud jejího oblíbeného rapera skandinávská země ihned nezprostí, nechá vybuchnout jejich velvyslanectví ve Washingtonu DC.

Podle informací NBC měla fanynka v budově švédské ambasády křičet na přítomné zaměstnance, že pokud Flacka nepropustí, celý komplex vyhodí do povětří. Kromě vyhrůžek provázených nadávkami také ničila nábytek a obtěžovala skupinu studentů na prohlídce velvyslanectví, dokud ji nezajistila přítomná ochranka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @_tcetihcra_,

Zaměstnanci bezpečnostní služby ji vyzvali, aby odešla, jinak budou nuceni zavolat policii. Rebecca si z nich ale těžkou hlavu nedělala, sedla si na podlahu a křičela, že nikam neodchází. Po pár minutách byla zatčena a odvedena agenty USS (The United States Secret Service).

Zjistilo se, že jde o ženu, která se na stejné adrese den před incidentem pokoušela o podobný trestný čin. Do vchodu budovy totiž hodila skleněnou láhev Coca-Coly a opět vyhrožovala, že celý komplex nechá vybuchnout. Stihla však utéct dříve, než ji stihli zajistit.

Doporučeno
Soudce vznesl oficiální obvinění proti ASAP Rockymu. Raper zatím zůstává za mřížemi Soudce vznesl oficiální obvinění proti ASAP Rockymu. Raper zatím zůstává za mřížemi 25. července 2019 20:17

Rocky však i navzdory všemu stále zůstává ve vazbě. Prokurátor vznesl obvinění proti americkému raperovi a dalším dvěma členům jeho týmu. The Guardian informuje, že Flacko zůstává za mřížemi, kde bude čekat na určení data jednání. 

V tomto případě může jít o několik dní i týdnů, než se rozhodne o výši trestu. Vyšetřování však skončilo v jeho neprospěch, což je pro fanoušky velmi špatný signál.

Domů
Sdílet
Diskuse