Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2019 13:15
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Matka synovi zbarvila oči na černo, když spal. Řekla mu, že to má z trávení času na mobilu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svérázná výchova.

Není tajemstvím, že dnešní mladí tráví svůj čas na mobilu či počítači více, než by měli. Ti starší vzpomínají, jak to bylo skvělé, když technologické vychytávky ještě neexistovaly. Mohli si užít dětství a neproseděli za počítačem dlouhé hodiny, jak to často bývá dnes. Některé rodiče proto mrzí, že jejich děti přicházejí o zážitky a snaží se s elektronikou bojovat. Jedna maminka však zašla příliš daleko.

Na instagramovém účtu badparentingmoments se objevil příspěvek, který je přinejmenším šokující. Matce se nelíbilo, že její syn tráví příliš mnoho času „s elektronikou“. Rozhodla se tedy, že zakročí a synovi naznačí, že by měl na mobilu či počítači trávit méně času.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bad Parenting Moments (@badparentingmoments),

Když usnul, okolo očí mu namalovala černé šmouhy. Když vstal a zjistil, jak vypadá jeho tvář, byl vystrašený. Máma mu řekla, že to má z elektroniky. Poradila mu, že černé skvrny z obličeje mu zmizí až tehdy, když bude používat mobil či počítač pouze jednu hodinu denně.

Pod příspěvkem se objevily desítky komentářů. Některé prank na dítě rozesmál, ale většina matce doporučuje, že místo toho, aby traumatizovala svého potomka, by se raději měla být zachovat rozvážně a zodpovědně – jednoduše chlapci vysvětlit, aby svůj volný čas využil smysluplněji.

Domů
Sdílet
Diskuse