Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 11:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kit Harington zazáří v marvelovce The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek

Kit Harington zazáří v marvelovce The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Eternals nás čekají již v roce 2020.

Pokud tě už nebaví okoukaní superhrdinové z Marvel Cinematic Universe, včerejší oznámení na konferenci D23 tě rozhodně potěší. Marvel světu ukázal herecké obsazení chystaného filmu Eternals, ve kterém budou zářit jména jako Kit Harington, Angelina Jolie či Salma Hayek. Už loni jsme se dozvěděli, že projekt The Eternals bude režírovat Chloe Zhao, píše Collider.


Nový snímek založený na komiksu Jacka Kirbyho z roku 1976 se zaměří na obránce naší Země, které vytvořila mimozemská rasa Celestials. Kromě toho však na planetě existuje i rozdílná a hlavně nepřátelská humanoidní rasa Deviants, se kterou budou muset Eternals svést krvavý boj. O dějové linii zatím nemáme žádné bližší informace, a tak se musíme spoléhat pouze na komiksovou předlohu.


Jednu z hlavních rolí by měla sehrát postava Sersei, kterou bude hrát Gemma Chan. Kit Harington ztvární Danea Whitmana, Richard Madden Ikarise, Kuma Nanjiani Kinga, Lauren Ridloff Makkari, Angelina Jolie Thenu, Brian Tyree Henry se představí jako Phastos, Salma Hayek jako Ajak, Lia McHugh jako Sprite a Don Lee jako Gilgamesh.


Na film se můžeme těšit už příští rok na přelomu podzimu a zimy. Marvel prozradil, že na stříbrných plátnech se Eternals objeví 6. listopadu 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse