Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 14:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vykouří Snoop Dogg 81 jointů denně? Stálo by ho to 100 tisíc dolarů ročně, většina uživatelů si nepamatuje, kolik spotřebuje

ZAJÍMAVOSTI SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Již v roce 2012 Snoop Dogg prozradil, že denně vykouří 81 jointů. Někdo se však na jeho tvrzení podíval z odbornějšího hlediska.

Snoop Dogg ještě v dobách, kdy si říkal Snoop Lion, prozradil, že denně vykouří 81 jointů. Během let jeho slova několik lidí zpochybnilo, nikdo se však nedíval na problematiku i z odbornějšího hlediska a studií.

Podle The Growth Op vše nasvědčuje tomu, že legendární raper v té době nemluvil pravdu, zároveň to však nemusela být na základě zjištění odborníků jen jeho chyba.

Doporučeno
Snoop Dogg se baví u Slunce, seno a pár facek Snoop Dogg se baví u Slunce, seno a pár facek 24. dubna 2019 15:32

Studie z roku 2016 analyzovala tisíce dat v rozmezí deseti let, které pocházely i z rozhovorů s lidmi zadrženými za drogovou činnost. Dvojice vědců Greg Ridgeway a Beau Kilmer si myslí, že uživatelé ve skutečnosti vykouří méně marihuany, než si myslí. Zároveň nezohledňují fakt, že většina sdílí joint s přáteli. „Mnoho uživatelů přesně neví (nebo si nepamatuje), kolik gramů marihuany spotřebovala během předchozího dne,“ dodávají.

Není jisté, zda Snoop Dogg mluvil pravdu, z pohledu času však z jeho slov vyplývá, že pokud by spal 8 hodin denně, za zbývajících 16 by musel při počtu 81 jointů zvládnout jeden každých necelých 12 minut.

Ze studií není jasné, kolik by mohl průměrný joint, resp. blunt vážit a kolik by měl stát, pokud bychom však počítali s průměrnou cenou 3,33 dolarů, ročně by Snoop Dogg utratil za marihuanu přibližně 100 tisíc dolarů.

Doporučeno
Mike Tyson utratí každý měsíc na marihuanu 40 tisíc dolarů Mike Tyson utratí každý měsíc na marihuanu 40 tisíc dolarů 14. srpna 2019 20:38
Domů
Sdílet
Diskuse