Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2019 20:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Možná skončí na dně, možná se oběsí jako Legasov. Pil C si zašívá krvavé rány na obličeji od Viktora Sheena

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C avizuje vydání třetího sólového projektu první skladbou s videoklipem a dává ve známost, že album spatří světlo světa 28. října.

Pil C se naposledy přihlásil o slovo albem v roce 2017. Od tohoto momentu si dal skoro dvouletou pauzu, během níž se fanoušci dočkali jen několika hostovaček. V případě, že hlavu Comebackgangu sleduješ na Twitteru, tak už určitě víš, že jeho třetí studiové sólo se nezadržitelně blíží, důkazem čehož je i dnešní novinka. Jde o první plnohodnotnou ukázku z projektu se zatím neznámým názvem. 

Track nese název RBMK a Pil C v něm vícekrát používá odkazy na seriál, který se stal v našich končinách populárním už v první polovině roku. Obzvláště kladně hodnotíme přítomnost Viktora Sheena, který také dodal pár referencí a do netradiční hudby od Special Beatz kluci doručili banger, který bude fungovat i v klubech.

Doporučeno
Pil C je zpátky. Dokud není Apple Pay, platí zlatou kartou Pil C je zpátky. Dokud není Apple Pay, platí zlatou kartou 11. března 2019 1:25

Podobně jako v případě předešlého projektu, i tentokrát představuje Pil C komplikovanější videoklip, který vznikal mimo jiné v Chorvatsku. O jeho tvorbu se postarala šikovná kreativní dvojice Mystika Produkt a my ještě samotnému vzniku dáme prostor v samostatném článku. Nechybí charakteristické masky, opět máme možnost vidět i Naty Kerny a vedlejší roli zvládl i producent skladby. 

Z popisu videa víme, že album by mohlo spatřit světlo světa 28. října, resp. by tehdy mohl být minimálně spuštěn předprodej. Snad se ještě do té doby dočkáme alespoň jedné další ukázky, nechme se však překvapit.

Domů
Sdílet
Diskuse