Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 17:09
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Messi nechce mluvit o osobních úspěších jako Ronaldo či Ibrahimovič. Mám radši, když o mně mluví lidé, řekl

SPORT
Uložit Uložené

Nerad mluví o sobě, raději o kolektivu.

Barcelona sezónu nezačala ideálně a v prvních zápasech zaváhala. Do formy už se však opět pomaličku dostává a momentálně má z 8 zápasů 16 bodů se skóre 20:10. Vstřelila tak zatím nejvíce gólů v La Lize a figuruje na druhém místě, první je Real Madrid, má 18 bodů a skóre 16:8.

Messi sa nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ibrahimovič či Ronaldo. Viem, kto som a čo dokážem, povedal
Messi sa nechce hovoriť o osobných úspechoch ako Ibrahimovič či Ronaldo. Viem, kto som a čo dokážem, povedal Zdroj: TASR/AP

Messi má poslední měsíce zdravotní potíže a na hřišti ho nevídáte pravidelně. Možná i proto nebyly výsledky Barcy na začátku sezóny optimální. V nedávném rozhovoru pro Marca novináři řekl, že si musí uvědomit, že stárne a na zápasy se musí připravovat jinak než kdysi. „Myslíte si, že máte stále 25 a že dokážete věci dělat tak jako kdysi,“ říká.

„Tělo je ale klíčové, musíte být opatrnější než předtím. Musíte se tomu přizpůsobit a zvolit odlišnou přípravu na tréninky a zápasy.“ V rozhovoru také dodal, že nikdy nepřemýšlel nad tím, že odejde z Barcelony a také řekl, že nechce mluvit o osobních úspěších jako Ibrahimovič či Ronaldo. Messi o sobě nerad mluví.

„Mám radši, když o mně vyprávějí lidé. Vím, kdo jsem, co jsem udělal a co mohu nabídnout, ale nechám si to pro sebe. Ostatní mohou vyprávět, co chtějí. Já ale nerad v mluvím o sobě, raději mluvím o kolektivu,“ řekl Argentinec.

Domů
Sdílet
Diskuse