Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 8:41
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Americká policie informovala, že zatkla Tupaca Shakura. „On pořád žije,“ reagují lidé na sociálních sítích

NEWS
Uložit Uložené

Muž z amerického Tennessee se sice jmenuje stejně jako legendární raper, ale kromě jména nemají snad nic společného.

Fakt, že legenda amerického rapu 2Pac, vlastním jménem Tupac Shakur, byl v roce 1996 postřelen a na následky zranění nakonec i zemřel, nedokáží někteří fanoušci dosud přijmout. I po dvou dekádách se na povrch stále dostávají různé konspirační teorie, že raper ve skutečnosti žije.

Doporučeno
Tupac prý žije. Syn Suge Knighta údajně na Instagramu prozradil skrytou pravdu, o níž měl mlčet do konce života Tupac prý žije. Syn Suge Knighta údajně na Instagramu prozradil skrytou pravdu, o níž měl mlčet do konce života 4. října 2018 8:12

Spoustu lidí proto zřejmě ani nepřekvapilo, když americká policie oznámila, že se jí podařilo zatknout osobu jménem Tupac Shakur. O případu informuje místní portál JCP

40-letý muž byl muži zákona zadržen poté, co na ně vytáhl nůž. Nešlo však o legendárního newyorského Makaveliho, ale o bělocha z Tennessee, který mimo jiné přechovával také syntetickou stimulační drogu známou jako metamfetamin.

Muže se stejným jménem, jaké měl jeden z nejznámějších raperů všech dob, zatkli v sobotu ve večerních hodinách. Zpočátku se bránil zadržení s nožem v ruce. Policisté ho ale bez větších problémů zpacifikovali. Našli u něj několik dávek metamfetaminu a injekční stříkačky.

Když policie a místní média upozornili na případ, lidé na sociálních sítích začali na incident okamžitě vtipně reagovat. „Já jsem to věděl, Tupac pořád žije!“ nebo „2Pac předstíral svou smrt a změnil si identitu. Udělal ale zásadní chybu, zapomněl si změnit jméno,“ baví se na podivné náhodě uživatelé Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse