Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 15:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Policie našla v hrozivých podmínkách 3 děti a 246 různých zvířat. V bytě žil muž s manželkou a přítelkyní, která se chtěla zabít

NEWS
Uložit Uložené

Americká policie informuje o bizarním případě. Tři dospělí lidé týrali děti i zvířata.

 

Před několika hodinami se policii na Floridě při domovní prohlídce naskytl velmi smutný a hrozivý pohled, se kterým se rozhodla podělit i na sociálních sítích. V bytě podle dostupných informací žily tři dospělé osoby, tři děti ve věku 8, 9 a 10 let a 246 různých zvířat včetně psů, myší, želv, ptáků i křečků.

Nezletilé osoby i zvířata byly okamžitě převezeny do zařízení, ve kterých se o nich mohou aktuálně starat odborníci. Byt byl podle slov policie plný hniloby, moči a odpadků, zároveň zapáchal a v žádném případě nebyl vhodný k tomu, aby v něm žila jak zvířata, tak i děti. 

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Dospělé osoby byly zadrženy. V domě podle příspěvku žil manžel s manželkou, zároveň však s nimi žila i přítelkyně tohoto muže. Všichni tři skončili v různých zařízeních – vězeňských i medicínských. Údajná přítelkyně musela být převezena do nemocnice poté, co skoro zemřela na předávkování Xanaxem, jelikož požila 17 tablet.

Domů
Sdílet
Diskuse