Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 17:56
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Muž s bicepsy jako Pepek námořník se připravuje na další MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk

SPORT
Uložit Uložené

Mladý Rus s bicepsy napíchanými olejem se ani po předešlé prohře nevzdává.

Už před dvěma lety jsme ti představili šílence jménem Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin, který se v té době stal nečekanou hvězdou internetu, když všem ukazoval své obrovské bicepsy napíchané olejem podobným syntholu. Na skutečný synthol tehdy neměl peníze, a tak si olej namíchal doma.

Doporučeno
Rus s bicepsy napíchanými olejem, kterého přezdívají Pepek námořník, vydržel v MMA zápase 3 minuty Rus s bicepsy napíchanými olejem, kterého přezdívají Pepek námořník, vydržel v MMA zápase 3 minuty 21. října 2019 14:29

Jen před nedávnem si 23letý Kirill vyzkoušel svůj vůbec první MMA zápas, který však skončil totálním fiaskem, neboť po 3 minutách skončil tap-outovaný na zemi. Jak však informuje New York Post, kontroverzní ruský kulturista to nevzdává a připravuje se na další utkání v kleci. Trénovat ho má dokonce bojovník známý jako „ruský Hulk“.

Jde o 18letého Tamaeva Asxaba z Čečenska, který i přes útlý věk disponuje mohutnou svalnatou postavou, širokým krkem a nesmírnou silou. V Rusku je mladík znám již od svých 16 let. Na Instagramu má díky své nevídané postavě aktuálně přes 2,2 milionu followerů.

Ruský Pepek alias Kirill video, ve kterém ho trénuje Tamaev, sdílel na svém instagramovém profilu. Záznam pochází z Moskvy a Kirill v něm dělá kliky. Kromě tohoto videa natočili ještě jedno, ve kterém má Tereshin na hlavě položenou láhev, a tzv. ruský Hulk mu ji z otočky odkopne, aniž by se ho dotkl.

Pravděpodobně jde opět jen o marketingový tah ze stran obou účastníků, aby si navzájem pomohli nasbírat více followerů, avšak faktem zůstává, že Kirilla skutečně zanedlouho čeká další MMA zápas. My se už nemůžeme dočkat, jak dlouho vydrží tentokrát.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Domů
Sdílet
Diskuse