Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 8:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish přepisuje historii Grammy. Je nejmladší zpěvačkou, která byla nominována na všechny nejprestižnější kategorie

HUDBA
Uložit Uložené

Billie bude legendou už za pár let.

Billie Eilish je zpěvačkou, o kterou má hudební svět v současnosti největší zájem. Dokazují to i odborníci z průmyslu, kteří ji nominovali na zisk prestižního ocenění Grammy ve všech čtyřech nejatraktivnějších kategoriích, jaké se mladé popové hvězdy týkají. Billie Eilish je nejmladší interpretkou, které se to za 62letou historii galavečerů podařilo dokázat.

Doporučeno
Billie Eilish rozdává lístky zdarma lidem, kteří se angažují v ekologických aktivitách Billie Eilish rozdává lístky zdarma lidem, kteří se angažují v ekologických aktivitách 9. listopadu 2019 12:10

Datum předávání cen je naplánováno na 27. leden a my předpokládáme, že album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? a extrémně úspěšný singl Bad Guy přinesou mladé hvězdě zasloužené ovoce. Sice je velmi nepravděpodobné, že by na ceny proměnila všechny čtyři nominace, už nyní však Billie přepisuje historii a je jen otázkou času, kdy si podmaní absolutně celý hudební svět.

Momentálně má za sebou 17letá hvězda náročné americké a evropské turné a stejný scénář ji čeká i v následujících měsících. Tentokrát už haly vyměnila za stadiony, které napříč celým světem vyprodala asi za hodinu. Následně by mělo už přijít další album, vzhledem k tomu, že je Billie aktivní také v rámci vydávání sólo tracků, může si dovolit i širší časový rozestup mezi projekty.

Domů
Sdílet
Diskuse