Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2019 12:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish rozdává lístky zdarma lidem, kteří se angažují v ekologických aktivitách

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka se zapojila do projektu Global Citizen, v rámci nějž dává možnost svým fanouškům získat lístky na vyprodané koncerty zcela zdarma.

Billie Eilish čeká během příštího roku obrovské turné, v rámci nějž se během několika měsíců představí na skoro 50 stadionech napříč celým světem. Už asi nikoho nepřekvapí, že se jí více než 500 tisíc lístků podařilo prodat za prvních pár hodin a dnes jsou téměř všechny zastávky beznadějně vyprodány.

Doporučeno
Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů 11. října 2019 6:55

I kvůli tomu se nyní mladá zpěvačka spojila se společností Global Citizen, která dává milovníkům živých koncertů možnost získat lístky na různá vystoupení zcela zdarma. Cílem organizace je ale boj s ekologickými problémy a chudobou. Kvůli tomu je podmínkou zapojení se do soutěže o vstupenky sbírání bodů za aktivity v souvislosti s udržitelností. 

Ty mohou zájemci získávat například za aktivní sdílení kampaňových příspěvků Global Citizen na sociálních sítích, zapojení do dotazníků či kvízů a podobně. Důležité je, že žádná z aktivit nevyžaduje žádné dodatečné investice a platí, že čím náročnější je, tím více bodů za ni může soutěžící získat.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

A zároveň platí, že v současnosti neexistuje jiný způsob mimo stránek pochybných resselerů, jak se k lístkům na koncerty Billie Eilish dostat. Zapojit se sice zatím mohou jen američtí občané, v dohledné době bychom ale mohli dostat možnost i my.

Domů
Sdílet
Diskuse