Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 13:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Šéf UFC oficiálně potvrdil, kdo bude soupeřem Conora McGregora při jeho lednovém návratu

SPORT
Uložit Uložené

Je to potvrzeno, 18. ledna se Conor McGregor setká s Donaldem „Cowboyem“ Cerronem.

I přes řeči Conora McGregora o tom, že končí s bojovými sporty, jsme se nedávno dočkali informace, že se vrací do prestižní organizace UFC, pod kterou absolvuje další důležitý zápas. Víme, že se bude konat 18. ledna, oficiálně však nikdo až dosud nepotvrdil, kdo bude soupeřem slavného zápasníka, i když jsme se dočkali mnoha dohadů o tom, že by jím měl být Donald „Cowboy“ Cerrone.

Doporučeno
Conor McGregor se zanedlouho vrací do UFC. Na Twitteru sdílel fotky s proměnou svého těla Conor McGregor se zanedlouho vrací do UFC. Na Twitteru sdílel fotky s proměnou svého těla 23. listopadu 2019 12:49

Dnes je již díky šéfovi organizace UFC tato informace oficiální. Americký bojovník přestoupil z welterová váhy do lehké, a tak je považován za favorita souboje. Roli může hrát i skutečnost, že měl Ir delší pauzu, během které stihl jeho soupeř absolvovat několik profesionálních zápasů. Cerrone má aktuální skóre 36 vítězství a 13 proher.

Zatím poslední Conorův zápas proti Nurmagomedovi byl velmi zásadním pro všechny, nejvíce však pro samotného irského zápasníka, který nezískal titul šampiona lehké váhy. I v souvislosti s jeho medializovanými skandály a zdravotními problémy se pokračování kariéry dlouho odkládalo a je sporné, zda ještě McGregor vůbec dokáže najet na režim pravidelných zápasů jako jeho kolegové.

Domů
Sdílet
Diskuse