Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 18:24
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Útok na London Bridge byl teroristickým činem, policie oznámila, že útočníka zastřelili

NEWS
Uložit Uložené

Na sobě měl zřejmě oblečenou vestu s atrapou výbušniny.

V pátek 29. listopadu kolem druhé odpoledne přivolali policii k případu bodnutí blízko londýnského mostu London Bridge. Podezřelého muže postřelil policista, policie potvrdila, že zranění na místě podlehl. Útok nožem si vyžádal nejméně jednu oběť a pět zraněných, o jejich zdravotním stavu zatím neinformovali, píše The Guardian.

Doporučeno
Co prožívali lidé během útoků 11. září 2001? Televize přerušily vysílání, svět vzpomíná dodnes Co prožívali lidé během útoků 11. září 2001? Televize přerušily vysílání, svět vzpomíná dodnes 11. září 2019 10:49

Teroristický útok v Londýně?

Podle oficiálních vyjádření místních úřadů šlo o teroristický útok. Muž, který byl podezřelý z útoku nožem, měl oblečenou vestu s napodobeninou výbušniny. Policie nadále zkoumá okolí místa činu, aby se ujistili, že nebezpečí pominulo. Zároveň přislíbili, že posílí hlídky v okolí, aby tak zajistili bezpečnost v hlavním městě Spojeného království.

Premiér Johnson nazval čin hrozivým a vyjádřil svůj soucit s oběťmi a jejich nejbližšími.

Domů
Sdílet
Diskuse