Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2019 16:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jason Momoa je mužem roku. Ocenění získal za boj proti klimatickým změnám i poctivou hereckou práci

NEWS JASON MOMOA
Uložit Uložené

Už v úvodu roku byl herec Jason Momoa označen za nejkrásnějšího muže planety, v současnosti si odnesl i další titul, který není jen o vnější kráse.

Jason Momoa je populárním hercem, který se proslavil díky svým hereckým výkonem v Game of Thrones či Aquamanovi, mnohé zaujal i svým vzezřením. V úvodu roku se stal nejkrásnějším mužem planety a aktuálně ho australský magazín GQ ocenil i titulem Muž roku.

Titul si tentokrát vysloužil za své aktivity, konkrétně portál ocenil jeho působení na herecké scéně, ale i aktivity mimo práci. Stal se totiž mluvčím za oceány a stejně využívá své sociální sítě k tomu, aby šířil povědomí o klimatických změnách.

Doporučeno
Aquaman Jason Momoa se stal nejhezčím mužem světa. Nechal za sebou fešáky jako Beckham nebo DiCaprio Aquaman Jason Momoa se stal nejhezčím mužem světa. Nechal za sebou fešáky jako Beckham nebo DiCaprio 3. ledna 2019 13:15

Právě ekologický aktivismus mnozí odborníci považují za to nejzásadnější v roce 2019, pokud jde o známé osobnosti, většina z nich totiž stále mlčí i přesto, že je sledují desítky milionů fanoušků. 

Americký herec přijal titul s poděkováním na sociálních sítích. Konstatoval, že by nikdy nepředpokládal, že může takové prestižní ocenění přistát právě jemu. Je ale velmi rád, že se mu podařilo porazit všechny kolegy. 

Domů
Sdílet
Diskuse