Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 12:33
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Jeho manželce se nelíbilo, že po práci chodí do hospody. Postavila si proto vlastní doma na zahradě

NEWS
Uložit Uložené

Kreativní řešení, co říkáš?

Jayne Tapper je 48letá důvtipná žena, které vadilo, že její manžel Paul chodil až příliš často po práci do barů ve městě. Na zahradě si proto založila vlastní hospodu, nazvala ji Doghouse Inn a už čtyři roky ji kromě jejího manžela navštěvují i přátelé a rodina. Britská rodinka se třemi dětmi se při názvu a logu inspirovala jejich nejstarším basetem. Dohromady mají doma tří chlupaté miláčky. O zvláštním řešení píše LADbible.

Chtěla, aby byl muž častěji doma

Jayne je zdravotní sestra, její manžel Paul je inženýr. Paul po práci často chodil ještě do města na pivko nebo drink. Jeho ženě se nedařilo přesvědčit ho, aby zůstával doma s rodinou. Rozhodla se proto pro osobité řešení: založila si svůj vlastní podnik u nich doma na zahradě.

Doporučeno
Češi patří mezi největší konzumenty alkoholu na světě. V žebříčku se dělíme o druhé místo Češi patří mezi největší konzumenty alkoholu na světě. V žebříčku se dělíme o druhé místo 20. července 2018 18:12

Společnými silami přetvořili chatku na skutečnou hospodu. Mnoho věcí si sehnali z druhé ruky, nejdražší bylo zateplování. Zařídili si to však po svém a jejich přátelům a rodině se tam líbí. Do přestavby celkově investovali v přepočtu několik desítek tisíc korun, ale svorně tvrdí, že to za to stálo. Tráví spolu více času, Paul si často přivede i své kolegy či kamarády a na nápoje už neutrácejí tolik peněz jako dříve.

Na videu se můžeš podívat, jak to uvnitř „domácí hospody“ vypadá

Domů
Sdílet
Diskuse