Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2019 19:32
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rychle a zběsile v animáku od Netflixu. Vláda USA zaměstná Toretta, aby v autech honil zločince

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vin Diesel se podílel na výrobě animovaného seriálu ze světa Fast & Furious pro děti.

Netflix, Dreamworks a výkonný producent Vin Diesel dali hlavy dohromady a vznikl z toho animovaný seriál Fast & Furious: Spy Racers.

Nyní jsme se dočkali prvního traileru, který potvrzuje předešlé hlášení. Půjde o rodinnou animovanou sérii hlavně pro ty menší, kteří si možná nedokáží užít testosteronové akce v celovečerácích. Animák se soustředí na rychlá a vylepšená auta, teenagerským humor, kvalitní animaci a nějaké ty gadgety.

Těmi bude americká vláda zásobovat pouliční závodníky, kterým šéfuje Tony Toretto (Tyler Posey), mladší bratranec Dominica Toretta z hlavní série. Vláda využije schopnosti jeho bratrance, aby infiltrovala SH1FT3R, skupinu závodníků odhodlaných ovládnout svět.

Seriál se netají tím, že bude pro ty nejmenší, takže už podle traileru budeš vědět, jestli mu dáš šanci. Celou první sérii můžeš na Netflixu začít streamovat už 26. prosince.

Domů
Sdílet
Diskuse